2012. június 24., vasárnap

Esküvő Missoni módra

MARGHERITA MISSONI & EUGENIO AMOS

MARGHERITA MISSONI



MARGHERITA MISSONI

MARGHERITA MISSONI

JENNIFER MISSONI

TERITEK


SIG. TAI MISSONI



FORRAS : VOGUE.IT

2012. június 23., szombat

Az ördög a részletekben rejlik 2.





























Az ördög a részletekben rejlik

































2012. június 21., csütörtök

VAKÁCIÓ 2012 - színkavalkád és virágminta

DOLCE AND GABBANA


Kezdődik a nyaralások időszaka és ez szerencsére egybeesik a nyári leárazásokkal is mostanában, így bárki megteheti , hogy beszerezzen pár új ruhadarabot az üdülésre.
 Nyár egyenlő szabadság, vízpart, lazulás, semmittevés - ezek a szavak jutnak eszünkbe és ehhez kell hogy igazodjon a megjelenésünk is.
Szabadságunk ideje alatt bevállalhatunk olyan darabokat, kiegészítőket is, amit a városban, hétköznapokon nem viselnénk, mert esetleg túl harsánynak, feltűnőnek hatna az irodában, munkahelyen.
 Bátran kisérletezzünk a színekkel, mert az élénk színek keverése még idén is tartja magát, ehhez társul az idei szezon  nagy  újdonsága  a virágminta és a kettő párosítása pedig szuper trendivé varázsol mindenkit, bárhova is menjen nyaralni.




SUMMER 2012




PARAH





BLUGIRL





ANNA RACHELE


MISSONI




DOLCE AND GABBANA




G.ZANOTTI




DOLCE AND GABBANA



2012. június 12., kedd

Wedding Season 2012 - Trend Tippek a meghívottaknak



Ebben a bejegyzésben kivételesen nem azzal foglalkozom, hogy mit vegyen fel a boldog ara és nem a 2012-es esküvőiruha divatot szeretném sorra venni , hanem a kedves meghívottak megjelenésére fókuszálok.Ez majdnem olyan fontos, mint az ifjú pár öltözéke, mert azzal egyetértünk mindannyian, hogy egy elegáns, alkalomhoz illően öltözött vendégsereg emeli a ceremónia színvonalát.
Sokaknak nem okoz gondot a választás és már hetekkel-hónapokkal az esküvő előtt pontosan tudják mit vegyenek fel, de szerintem többen vannak azok, akik egy ilyen fontos esemény hallatán pánikba esnek, mert legjobbat szeretnék kihozni magukból. Nehéz megtalálni  az aranyközputat, sem a  túlöltözöttség, sem az alulöltözöttség nem szerencsés  és a jó megjelenés mellett arra is érdemes odafigyelni, hogy az elvárásokhoz képest  kényelmes legyen az öltözékünk, jól érezzük benne magunkat, mert hosszú órákon keresztül viselnünk kell.
Íme egy kis inspiráció azoknak, akik ezen a nyáron esküvőre hivatalosak, de még nem tudják mit vegyenek fel, milyen kiegészítőket használjanak, mivel dobhatnák fel  kicsit a megjelenésüket. Dolce and Gabbana egyszínű sárga, türkiz és barackvirág összeállításokat ajánl ebben a szezonban, amelyet aranyszínű kiegészítőkkel dob fel.
Választhatunk a pasztell színek közül , ami nagy divat idén, keverhetjük is őket, ezek a színkombinációk mindig finommá és légiessé teszik egy nő megjelenését. Ne feledkezzünk meg a megfelelő kiegészítőkről sem, az alkalmi táska és cipellő nagyon fontos kellék, de a jól megválasztott ékszerek, bizsuk is csodákat művelhetnek.

















MOODBOARD BY DOLCE AND GABBANA























DOLCE AND GABBANA






















DOLCE AND GABBANA