2013. október 5., szombat

Stílus Ikon- Cara Delevigne





Cara Delevigne-nek, a 21éves, londoni születésű modellnek, elég volt másfél év, hogy első számú kedvenccé váljon. Szinte berobbant a divatvilágba és vált a legnevesebb tervezők , fotósok és a kifutók üdvöskéjévé.
Az elmúlt 2-3 év alatt nemcsak az egyik legkeresetebb modell lett, hanem olyan népszerűségre tett szert, ami utoljára a 90-es évek szupermodelljeire volt jellemző, mint Cindy, Naomi, Linda, Claudia, hogy csak néhány nevet említsek a legendás múltból.
Mi a hihetetlen sikerének titka? Sokáig lehetne elemezni, de az egyik ok bizonyára az egyedisége és sokszor bizarrnak tűnő viselkedése lehet.
A másik, ami szakma számára népszerűvé tette, hogy ugyanolyan hitelességgel képes viselni egy haute couture estélyit és azonosulni egy-egy divatház kreációjával, mint amilyen lezserségggel hordja a huszonévesek trendi ruhadarabjait. Egy biztos, még sokat fogunk hallani róla a jövőben és akár hasonló karriert  is befuthat, mint honfitársa Kate Moss, akinek méltó utódja lenne.
 Vogue Spain with cara


 
Cara at Cannes #cannesfilmfestival2013
the trench makes the outfitlover her makeup in this one.street stylefreaking love her styleCara Delevignecara delevingne met gala 2013Street Style from The HuntCara, Street style

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!