2011. május 5., csütörtök

Stílus Ikon / Olivia Palermo




Olivia Palermo neve nem cseng túl ismerősen itthon, talán csak azok ismerhetik, akik a divat   megszállottjai, de nézzük röviden ki is ő valójában.
A 24 éves new yorki lány Upper East Side-on nőtt fel egy tehetős családban és egy igazi jelenség Amerikában. A modellkedés mellett az a  fő tevékenysége, hogy mindenhol ott van ,ahol divattal kapcsolatos esemény folyik. Emellett szerepelt az MTV, The City cimű műsorában, itt figyeltek fel stílusára többen és vált belőle rögtön egy igazi Fashion Icon. Ennek a szereplésnek köszönhetően keresték ezután  meg olyan nagy márkák is, mint a Hoogan vagy a Mango. (A Mango 2011-es reklámjában egyébként fiújával, Johannes Huebl modellel szerepel.) Egy érdekes hír kering róla, nem tudni, hogy igaz-e vagy csak egy urban legend, azt beszélik, hogy róla mintázták a Gossip Girl egyik főszereplőjének karakterét, Blair Waldorfét.(És tényleg nagyon hasonlít a két karakter külsőre és belsőre is.)
A stílusáról csak annyit, hogy tökéletes, sohasem hibázik, mindig megfelelő az outfitje bármilyen eseményről is legyen szó és mindig sikerül belecsempésznie azt a bizonyos "plusszt", amitől egyedi, utánozhatatlan lesz a kinézete, legyen szó bármiről, alkalmi vagy utcai viseletről. Szóval nekem ő nagy kedvenc, ezért a szokottnál is több fotót tettem fel róla.
































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!