2015. február 22., vasárnap

Tél Nő Színei

Azt tapasztalom, hogy sokan egyáltalán nincsenek tisztában azzal, melyik színtípusba tartoznak, hiába találunk az interneten rengeteg leírást , nem is olyan egyszerű a besorolás.
 Elárulom sokszor még egy stylistnak, divattal foglalkozó szakembernek is gondot okozhat, kit hova soroljon be, mivel ritkák a "tiszta típusok" és általában a magazinok, internetes oldalak is csak a négy főtípussal foglalkoznak, pedig képzeljétek, 12 színtípus létezik.
Színtanácsadásra külön szakemberek specializálódnak, így aki jobban el akar ebben mélyedni és biztosra akar menni, annak érdemes egy profi színtanácsadóhoz fordulni.
Már csak azért is, mert ha valaki a megfelelő színeket viseli, hihetetlen hatást tud elérni, és ez fordítva is igaz, ha valakit félrevezetnek, rosszul sorolnak be, nagyon el tudja rontani megjelenését a rossz árnyalatok megválasztásával.

Ez a bejegyzés most a TÉL hölgyek színeivel foglalkozik, de a szavak helyett beszéljenek a képek, amelyek laikusok számára is hatásosan érzékeltetik, hogy ki is sorolható ebbe a kategoriába.

Kezdjük a hírességekkel, akik a Tél színtípusba tartoznak.
Mivel imádom a régi filmeket, álljon itt a mozitörténet egyik legszebb színésznője, egy tiszta Tél típus, a lélegzetelállító  Elizabeth Taylor.



 Ők pedig itt már a mai celebek, akik szintén a Tél típus karakteres képviselői.




Ez a táblázat, amit az interneten találtam, hasznos lehet mindenkinek, aki ebbe a színtípusba tartozik.



Végül következzen pár összeállítás tökéletes színvilággal a Tél hölgyek számára.



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!