2011. június 13., hétfő

Farmer Mánia 2011


A farmer sohasem megy ki a divatból, de ebben az évben úgy érzem még inkább elkényezttetek bennünket a tervezők, a lehetőségek és variációk tárháza idén végtelen. Elég csak egy pillantást vetni Frankie Morello fantáziadús tavasz-nyári kollekciójára vagy Balmain capri farmer nadrágjaira, de ugyanez igaz Miuccia Pradara is, aki  a farmert tette idén  főszereplővé a Miu Miu kollekciójában.



Balmain capri farmer bőrdzsekivel a vadabb stílus kedvelőinek.



Miu Miu 2011

Mindenki talál magának megfelelőt, rockos, vadabb stílust előnyben részesítőktől kezdve a kicsit nőiesebb öltöködést kedvelőkig, a szakadt farmertől, a szexi shortokig, a nőies farmer ruhákig minden megtalálható az idei palettán. Kiegészítők formájában is megjelent a farmer, szandáloktól a táskákig, így akár öltözhetünk tetőtől talpig farmerba is, ami ebben az évben nagy divat, de választhatjuk  kiegészítőként is mondjuk egy könnyű nyári ruha mellé.


Diesel farmer táskája






Pepe Jeans






Miu Miu szandál







Frankie Morello
 A legizgalmasabbak számomra Frankie Morello kreációi, az ahogyan ők újragondolták a farmer fogalmát 2011-ben és előrukkoltak egy teljesen egyedi és fantáziadús kollekcióval,az egyszerűen lenyűgöző.


Frankie Morello egyedi kreaciója




Short Frankie Morello




Frankie Morello miniruha





Visszatért a trapéz farmer és nemcsak Frankie Morellonál.







Ha valakinek ez túl extravagáns lenne, ne keseredjen, mindenkire gondoltak a tervezők, egészen  visszafogott, elegáns darabokkal is találkozhatunk.

A visszafogottabb stílus kedvelői se keseredjenek el, rájuk is gondoltak a tervezők.




A romantikus lelkületűeknek is van miből választani, tüll szoknyával, csipkével, masnikkal kombinálják a  tervezők idén a farmert vagy szuper nőies fűzővel párosítják a farmernadrágot.


Farmering tüll szoknyával Angelo Marani bemutatón.



Miss Sixty 2011


Moschino férfias bőszabású farmer szuper nőies felsővel és kiegészítőkkel.




Romantikus fodrok Denny Rose ruháján.

A nadrágoknál a legnagyobb újdonság a trapézszárú farmer és a fenn említett a Balmain kollekciójában is látható rövidebb szárú, úgy nevezett capri farmernadrág megjelenése, de még mindig tartja magát a skinny, általában bő felsőkkel kombinálva.


Denny Rose szűk farmer




Blugirl strasszokkal díszített nadrágja.



Pinko farmer táska

Klasszikus farmer short by Pepe jeans



Elegáns trapézszárú farmer Derek Lam-tól

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!