2011. november 10., csütörtök

Daniel Craig - Stílus Ikon







Daniel Craig a Bond filmek főszereplője a filmvásznon általában kemény fiúkat játszik, de az olasz Grazia magazinnak adott legutóbbi  interjúban állítja, hogy az életben közel sem az, és zárójelben még hozzáteszi, kérdezzétek csak meg a feleségemet! (Rachel Weisz)
Legjobban az ágyban érzem magam, jelentette ki egy másik beszélgetés álkalmával, a feleségem társaságában, távirányítóval a kezemben és sok-sok DVD-vel körülvéve. A munkája miatt viszont ezt nem minden nap teheti meg, a Bond filmekre való felkészülés megköveteli tőle a napi hat óra edzést, mert kaszkadőr nélkül szereti forgatni a legveszélyesebb jeleneteket is. “Úgy éreztem magam mint egy tesztoszteronbomba, akihez fegyverengedély kell”-nyilatkozta a felkészülés után.

Tavaly sokakat meglepett, hogy Rachel Weisz sok év házasság után elvált férjétől Daniel Craiggel kialakult románca miatt, de még nagyobb meglepetés volt, hogy ők ketten  hat hónap után úgy döntöttek összekötik életüket és szűk családi körben összeházasodtak. Daniel erről a következőt gondolja: “ Felnőtt férfiként, 43 évesen, különböző tapasztalatokkal a hátad mögött, egy házasság és több kapcsolat után, hamarabb megérzed, ha megtaláltad a megfelelő személyt. És akkor minek várni?”

Sok mindenben konzervatívan gondolkodik, nem szereti például a közösségi oldalakat és nevetségesnek tartja azt, ahogyan azt egyesek  használják, életük minden apró történését megosztva másokkal. “ Szerintem több értelme van lemenni a közeli pubba meginni egy sört hús-vér emberekkel, akiket ismersz és szeretsz!”

A megjelenését tekintve az egyik legjobban öltözött sztár a filmvilágban, jól ötvözi a klasszikus, konzervatív, időtlen stílust  a sportos, casual stílusjegyekkel. Többször beválasztották már Anglia legjobban öltözött férfiai közé és a legnagyobb tervezők öltöztetik, nemcsak 007-es ügynökként a filmvásznon, hanem a magánéletben is. Az egyik ilyen tervező Tom Ford, aki a legújabb Bond filmben is közreműködött és büszke arra, hogy ő öltöztethette  újra a világ leghíresebb titkos ügynökét. “James Bond az  élő példája Tom Ford által képviselt értékeknek, mint elegancia, stílus és luxus szeretet.-nyilatkozta legutóbb.






DANIEL WITH RACHEL





























































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!