2012. március 20., kedd

Blézer / Trend & Must Have TAVASZRA



Itt a tavasz és az egyik elmaradhatatlan ruhadarab, a blézer időszaka is most kezdődik. Sohasem megy ki a divatból és minden nőnek van belőle pár darab a gardróbjában, viszont minden évben változik a blézer trend is. Most a legújabb őrület a virágmintás, a nagyon színes,az állatmintás vagy éppen a geometriai formákkal díszített.
Trendi lehet a  hosszabb fazonú, úgy nevezett "boyfriend" zakó, ami idén is tartja magát, de ebben a szezonban úgy tűnik, hogy aki hipertrendi akar lenni , annak a rövid, szűkített nőies fazont kell választania, élénk színekben vagy a fent említett romantikus virágmintás változatban.
Bármelyikre is essen a választásunk, nem hiányozhat a ruhatárunkból ez a praktikus darab, amely tökéletes választás munkába ugyanúgy , mint egy esti rendezvényre. Minden jelentősebb divatmárka üzleteiben idén  nagy számban találhatunk belőlük a low cost-tól ( c&a, h&m , zara , bershka) a designer darabokig széles a választék. Ne felejtsük, ha jól választunk, megtaláljuk a fazonban és színben hozzánk legjobban illőt, az nagyon megkönnyítheti a reggeli öltözködésünket, mert egy szúk farmerral, egy egysznű szoknyával / nadrággal, nyáron akár shorttal párosítva, tökéletes lehet a kinézetünk, anélkül hogy órákig kellene gondolkoznunk mit vegyünk fel.



VIDÁM, SZÍNES BLÉZEREK


VIRÁGOK ÉS MINTÁK, ILYEN IDÉN A TRENDI BLÉZER



VIRÁGMINTÁS BLÉZER ASOS-TÓL

D & G

JIL SANDER

MOSCHINO



ARMANI


BERSHKA

BERSHKA


HM

HM

ZARA


ZARA

ZARA




ZARA / VIRÁGMINTÁS






HAIDER ACKERMANN

STELLA MCARTNEY

ROONEY MARA THIERRY MUGLER BLÉZERBEN

S. FERRAGAMO


EMMA STONE GUCCI BLÉZERBEN


NICOLE RICHIE ANTONIO BERARDI BLÉZERBEN

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!