2012. március 8., csütörtök

A legjobb online designer ruhaboltok

A legjobb online ruhaboltokat szedtem össze ebben a bejegyzésben, ahol sokszor töredék áron lehet hozzájutni designer cuccokhoz vagy olyan divattervezők ruhadarabjai és kiegészítői  vásárolhatók meg, amit itthon nem árul egyetlen üzlet sem.

www.yoox.com

Az egyik nagy kedvencem ez az  olasz cég, ahol sokszor vásároltam már és leárazások alkalmával hihetetlen kedvező áron lehet megvenni egy-egy designer holmit, igaz résen kell lenni, mert ezek általában már  az utolsó darabok és más is gyorsan lecsaphat rájuk, főleg amikor éppen "free delivery" van, mert hogy ez is gyakran előfordul náluk, hogy a vásárlókedvet még jobban növeljék.


DONNA KARAN 160 euro/yoox.com

BURBERRY 118 euro / yoox.com


KENZO 115 euro /yoox.com



D&G szandál 129 Euro / yoox.com




www.theoutnet.com

Ezen az oldalon olyan nagy nemzetközi designerek ruhái közt válogathatunk, mint Stella Mccartney, Marc Jacobs, Chole, Miu MIu stb, sokszor 60-70 %- os árengedménnyel, és amikor végső leárazásra kerül  sor, az ügyesek az utolsó darabokat nagyon kedvező áron meg tudják szerezni.


ALBERTA FERRETTI felső 118 Euro/ outnet.com




www.net-a-porter.com

www.luisaviaroma.com

Ez a két oldal hasonló árfekvésben kinál ruhákat, kiegészítőket, igazi luxus online bolt mindkettő, azoknak ajánlom, akik szeretik a felső kategóriás / high fashion holmikat és meg is tudjak fizetni. A magas árak ellenére is érdemes néha benézni, mert ezekre a webáruházakra is jellemző, hogy szezonvégi leárazások alkalmával az eredeti ár töredékéért lehet miénk egy-egy áhitott darab.


MICHAEL KORS ruha 175 Euro / net a porter.com




www.forzieri.com

A Forzieri is egy olasz cég és ennek megfelelően sok olasz divattervező holmiját árulja, igaz  kisebb a kínálat és  nem olyan széles a skála, mint a riválisainál,  a legnagyobb különbség , hogy a Forzieri csak kiegészítőket árul, táskákra és cipőkre specializálódott leginkább. Mivel kevésbé ismert oldal, ezért kiárúsítások alkalmával könnyebben be lehet szerezni a kiszemelt táskát, cipőt vagy egyéb kiegészítőt.



BLUMARINE táska 210 euro / Forzieri.com



GUESS 55 euro / forzieri.com




És akinek ez sem lenne elég , annak még ajánlom a következőket :

www.luxoutnet.com

www.giglio.com

www.fashionis.com

www.nelly.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!