2011. május 16., hétfő

Cannes 2011


Bianca Balti


Cannes 2011

Válogatás a legszebb-legérdekesebb ruhák közül.


Rachel Adams, aki a Midnight in Paris című Woody Allen által rendezett filmmel van jelen idén Cannes-ban, a következőket választotta. Délutánra egy sima, visszafogott, fehér ruhát húzott, aminek csak vállán és zsebrészén van egy kis fodor díszítés,a Maxime Simoens Couture-től, elől nyitott, testszínű (nude) cipője pedig Salvatore Ferragamo-tól származik. A premier estre ennél merészebben öltözött fel, egy piros, hímzett Marchesa ruhába, hosszú tüll uszállyal.


Lea Seydoux, szintén Woody Allen filmjének egyik szereplője, nappal egy világoskék, mintás Prada-ban jelent meg, színben hozzáillő Christian Louboutin cipővel.A filmvetítés estjére pedig egy romantikus, vattacukor rózsaszín Louis Vuitton ruhát öltött magára.

 Emily Browning a Sleeping Beauty főszereplője nappalra egy zöld, növénymintás Louis Vuitton koktélruhát vett fel egy  testszínű, elől nyitott Sergio Rossi cipővel, este  pedig egy púderszínú, csipke Valentino ruhára esett a választása.

Uma Thurmann, aki zsűri tagjaként vesz részt a fesztiválon, délutánra egy hófehér Dolce e Gabbana ruhát választott ezüst színű pántos szandállal, de este is hű maradt az olasz divathoz, mert gyönyörű estélyi ruhája
egy Versace kreáció.


Bianca Balti olasz modell is a fehéret választotta, csodálatosan nézett ki az Alberta Ferretti tervezte estélyiben, amihez De Grisogono smaragd fülbevalóit és nyakékét vette fel.(Nekem az ő ruhája az abszolút kedvenc egyelőre idén.)


Kevésbé tetszik Diane Kruger választása (a fotón barátjával Joshua Jackson színésszel pózol), aki egy aranyszínű Calvin Klein estélyit visel, kiegészítők nélkül, erőteljes vörös rúzzsal a száján, ami  egyáltalán nem áll jól neki, véleményem szerint túl harsány a ruha és a rúzs színe is.



Penelope Cruz és Johnny Depp nagyon elegánsan jelentek meg a Karib Tenger Kalózai 4. premierjén.  Johnny Depp fekete- fehérben , Penelope pedig nagyon szexi volt a  Marchesa estélyiben, amit Chopard fülbevalókkal és Jimmy Choo cipővel tett teljessé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Te mit gondolsz? Mond el a véleményed a témáról!